از دومین سالگرد استقلال از اشغال امریکا و ورود مجاهدین به کابل در وزارت دفاع ملی تجلیل به عمل آمد

s.mohmand
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۵/۲۴ - ۱۴:۳۰
از دومین سالگرد استقلال از اشغال امریکا و ورود مجاهدین به کابل در وزارت دفاع ملی تجلیل به عمل آمد

از ۲۴ اسد، دومین سالروز استقلال کشور از اشغال امریکا و ورود فاتحانه مجاهدین امارت اسلامی به کابل، امروز طی مراسم ویژه ی با اشتراک مولوی محمد یعقوب "مجاهد" سرپرست وزارت دفاع ملی، مولوی محمد قاسم "فرید" معین معاونیت ستراتیژی و پالیسی، مسؤلان، منسوبین و سایر مجاهدین در مقر وزارت دفاع ملی تجلیل شد.

در این مراسم استقلال سرپرست وزارت دفاع ملی در سخنانی گفت: " این آزادی با قهرمانی های شما ملت و جانفشانی های آن مجاهدین مخلص که خودشان را در راه اسلام و کشور فدا نمودند بدست آمده است و قدرت های را که برای اهداف خاصی به اینجا آمده بودند شکست دادند.

اکنون نظام اسلامی در اینجا حاکم است و این نظام مشترک همه افغان ها می باشد و ما و شما باید قدردان این نظام باشیم." سرپرست وزارت دفاع ملی افزود؛ "ما فکر انتقام را از بین بردیم، اکنون زمان ساختن کشور مان است و با عشق و علاقه مندی با رقبای خود برای آبادی کشور رقابت خواهیم کرد، برای حل مشکلات که پیش می آید صبر و تحمل لازم است و انشاءالله همه آن حل خواهد شد.

همانطور که قبلاً برای برقراری نظام اسلامی و ارزش‌های ملی جنگیدیم، اکنون برای دفاع و آماده خدمتگزاری می‌باشیم."

این در حالی ست که از روز آزادی کشور در تمام قطعات وجزوتام قول اردوی های مرکزی و ساحوی وزارت دفاع ملی تجلیل به عمل آمده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۸/۲۳ - ۲۲:۴۴
Background image

سرپرست وزارت دفاع ملی با سفیر جدید ترکیه دیدار نمود

مولوی محمد یعقوب«مجاهد»سرپرست وزارت دفاع ملی با آقای  جنک اونال سفیر جدید ترکیه در دفتر کارش ملاقات کرد.

مولوی محمد یعقوب «مجاهد»  ضمن خوش آمدید به سفیر جدید کشور ترکیه در رابطه به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۷ - ۲۱:۷
Background image

لوی درستیز قوای مسلح کشور از قول اردوی ۲۰۵ البدر بازدید نمود

قاری فصیح الدین فطرت لوی درستیز قوای مسلح کشور از قول اردوی  ۲۰۵ البدر بازدید به عمل آورد. لوی درستیز کشور با قوماندان قول اردوی مذکور الحاجی ملا محمد خان "دعوت" و بسیاری از مسئولین و. . .

شنبه ۱۴۰۲/۸/۱۳ - ۱۱:۱۵
Background image

معاون اول وزارت دفاع ملی برای استقبال از مهاجران به تورخم سفر کرد

 الحاج ملا محمد فاضل "مظلوم" معاون اول وزارت دفاع ملی و هیأت همراه شان دیروز برای استقبال از مهاجران افغان که به جبر از طرف حکومت پاکستان اخراج می گردند به تورخم سفر کردند.
 
معاون اول. . .

BACK TO NEWS