دیدار معاون اول وزارت دفاع ملی با شماری از افسران و جنرالان متقاعد ارگان های دفاعی و امنیتی کشور

s.mohmand
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۲ - ۱۹:۴۴
دیدار معاون اول وزارت دفاع ملی با شماری از افسران و جنرالان متقاعد ارگان های دفاعی و امنیتی کشور

شاه محمود “میاخیل” معاون اول وزارت دفاع ملی با جمعی از افسران و جنرالان متقاعد وزارت های دفاع ملی و امور داخله و ریاست عمومی امنیت ملی در مقر این وزارت دیدار نمود.

معاون اول وزارت دفاع ملی از حمایت و مشوره های سودمند جنرالان متقاعد به نیروهای دفاعی و امنیتی قدردانی نموده، گفت: حمایت مردم و مشوره های بزرگان انگیزه و شور خدمت نیروهای دفاعی و امنیتی کشور را چندین برابر می سازد و آن ها را قوت و‌ توان مضاعف در امر خدمت گزاری به میهن می دهد.

افسران و جنرالان متقاعد ارگان های دفاعی و امنیتی کشور نیز در مقابل بر حمایت همه جانبه از‌ نیروهای دفاعی و امنیتی کشور و حفظ نظام، دستاورد ها و ارزش های دو دهه اخیر و حکومت داری خوب تاکید ورزیدند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۷ - ۱۸:۱۰
Background image

دیدار سرپرست وزارت دفاع ملی با وزیر امور خارجه ایران و هیأت همراه

مولوی محمد یعقوب “مجاهد”، سرپرست وزارت دفاع ملی، امروز در دفتر کاری خود میزبان سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، و هیأت همراه وی بود. 

در این دیدار، سرپرست وزارت دفاع ملی با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۴ - ۱۵:۴۴
Background image

شارژدفير قطر با وزير دفاع امارت اسلامی افغانستان ملاقات نمود

مولوی محمد یعقوب "مجاهد" وزير دفاع ملی ا.ا.ا، امروز در دفتر کاری خود محترم مُردِف القاشوطی، شارژدفير قطر در کابل را به حضور پذیرفت.

ایشان ضمن پایداری روابط دوجانبه، از کمک و همکاری‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳ - ۱۷:۶
Background image

دیدار مولوی محمد یعقوب مجاهد سرپرست وزارت دفاع ملی با سفیر عربستان سعودی

سرپرست وزارت دفاع ملی، امروز، در دفتر کاری خود با آقای فیصل طلق البقمی، سفیر شاهی عربستان سعودی مقیم کابل، دیدار کرد.

در این دیدار، سرپرست وزارت دفاع ملی روابط افغانستان و عربستان را. . .

BACK TO NEWS