۱۲۰۰ تن منسوبین جوان از مرکز تعلیمی شوراب قول اردوی ۲۱۵ عزم فارغ گردیدند

s.mohmand

پس از سپری‌کردن دوره سه‌ماهه آموزش‌های نظامی، مسلکی و عقیدتی، ۱۲۰۰ تن منسوبین جوان از مرکز تعلیمی شوراب قول اردوی ۲۱۵ عزم، امروز طی مراسم ویژه ی فارغ شدند.

در این مراسم هیأتی از وزارت دفاع ملی به رهبری مولوی تاج محمد "رهبر"، رئيس ارکان قول اردوی ۲۱۵ عزم ملا نصیب‌الله "زبیر"، قوماندان مرکز تعلیمی شوراب مولوی احسان‌الله "عبیده"، علمای کرام، بزرگان قومی و شماری از مسئولین اشتراک ورزیده بودند.

مولوی احسان‌الله "عبیده"، قوماندان مرکز تعلیمی شوراب، در سخنان خود گفت: از بزرگان‌تان اطاعت کنید، مسؤولیت‌های‌تان را جدی بگیرید، خون شهداء را همیشه گرامی بدارید و با مردم‌تان به نیکی رفتار کنید. او همچنین از منسوبین تازه‌فارغ‌شده خواست تا آموخته‌های خود را در میدان عمل به‌صورت مؤثر به کار گیرند.

قابل یادآوری است که پیش از این نیز، هفت دوره دیگر از منسوبین پس از فراگیری آموزش‌های نظامی، مسلکی و عقیدتی از این مرکز فارغ و به هدف خدمت به اسلام، وطن و ملت تقدیم شده‌اند.