هند دو فروند هلیکوپتر جنگی Mi-35 به قوای هوایی افغانستان کمک کرد

zia_omid
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۷/۲۳ - ۱۸:۶
هند دو فروند هلیکوپتر جنگی Mi 35 به قوای هوایی افغانستان کمک کرد

کشور دوست هند، دو فروند هلیکوپتر جنگی Mi-35 که از کشور بلاروس خریداری شده اند، به افغانستان کمک کرد. در مراسم که به این مناسب در میدان هوایی نظامی کابل با حضور سرپرست وزارت دفاع ملی، سفیران هند و بلاروس و تورنجنرال عبدالفهیم رامین پیلوت قومندان قول اردوی هوایی برگزار شد، "وینی کمار" سفیر هند در کابل این هلیکوپترها را به گونه رسمی به اسدالله خالد سرپرست وزارت دفاع ملی سپرد.

هند پیش از این، در ماه ثور سال روان خورشیدی دو فروند هلیکوپتر Mi-35 دیگر را نیز از بلاروس خریدار کرده و به افغانستان کمک کرده بود که در مجموع این چهار هلیوکوپتر به ارزش 20 میلیون دالر خریداری شده اند.

اسدالله خالد سرپرست وزارت دفاع ملی از کمک و همکاری های کشورهای هند و پلاروس سپاسگزاری کرده و تاکید کرد که نیروهای هوایی افغان روز به روز قوی تر و مسلکی تر شده روان هستند و کارایی شان در جنگ با تروریست ها بسیار بلند رفته است.

سرپرست وزارت دفاع ملی گفت که نیروهای افغان، از این طیاره ها در مبارزه با تروریست ها و حفظ جان و مال مردم به گونه موثر کار خواهند گرفت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۷ - ۱۸:۱۰
Background image

دیدار سرپرست وزارت دفاع ملی با وزیر امور خارجه ایران و هیأت همراه

مولوی محمد یعقوب “مجاهد”، سرپرست وزارت دفاع ملی، امروز در دفتر کاری خود میزبان سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، و هیأت همراه وی بود. 

در این دیدار، سرپرست وزارت دفاع ملی با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۴ - ۱۵:۴۴
Background image

شارژدفير قطر با وزير دفاع امارت اسلامی افغانستان ملاقات نمود

مولوی محمد یعقوب "مجاهد" وزير دفاع ملی ا.ا.ا، امروز در دفتر کاری خود محترم مُردِف القاشوطی، شارژدفير قطر در کابل را به حضور پذیرفت.

ایشان ضمن پایداری روابط دوجانبه، از کمک و همکاری‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳ - ۱۷:۶
Background image

دیدار مولوی محمد یعقوب مجاهد سرپرست وزارت دفاع ملی با سفیر عربستان سعودی

سرپرست وزارت دفاع ملی، امروز، در دفتر کاری خود با آقای فیصل طلق البقمی، سفیر شاهی عربستان سعودی مقیم کابل، دیدار کرد.

در این دیدار، سرپرست وزارت دفاع ملی روابط افغانستان و عربستان را. . .

BACK TO NEWS