سفر لوی درستیز قوای مسلح همراه با یک هیات بلند پایه امارت اسلامی به ولسوالی بلخاب ولایت سرپُل 

s.mohmand
پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۶ - ۹:۳۷
سفر لوی درستیز قوای مسلح همراه با یک هیات بلند پایه امارت اسلامی به ولسوالی بلخاب ولایت سرپُل 

قاری فصیح الدین “فطرت” لوی درستیز قوای مسلح در همراهی با یک هیات بلند رتبه امارت اسلامی که مولوی مزمل معاون وزارت امور داخله و مولوی نجیب الله معاون ریاست عمومی استخبارات نیز ایشان را همراهی می نمودند به ولسوالی بلخاب ولایت سرپُل رفت و از نزدیک با علما، بزرگان، متنفذین و مسولان محلی جهت بررسی اوضاع امنیتی این ولسوالی صحبت نمود و به مسولان هدایات لازم را برای رفع نگرانی های امنیتی مردم صادر نمود.

هم چنان علما، بزرگان و نمایندگان مردم این ولایت حمایت همه جانبه خود را از نظام و نیروهای دفاعی و امنیتی امارت اسلامی اعلام نمودند و خواهان نقش بیشتر دولت در بازسازی و ارایه خدمات عامه به مردم شدند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۷ - ۱۸:۱۰
Background image

دیدار سرپرست وزارت دفاع ملی با وزیر امور خارجه ایران و هیأت همراه

مولوی محمد یعقوب “مجاهد”، سرپرست وزارت دفاع ملی، امروز در دفتر کاری خود میزبان سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، و هیأت همراه وی بود. 

در این دیدار، سرپرست وزارت دفاع ملی با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۴ - ۱۵:۴۴
Background image

شارژدفير قطر با وزير دفاع امارت اسلامی افغانستان ملاقات نمود

مولوی محمد یعقوب "مجاهد" وزير دفاع ملی ا.ا.ا، امروز در دفتر کاری خود محترم مُردِف القاشوطی، شارژدفير قطر در کابل را به حضور پذیرفت.

ایشان ضمن پایداری روابط دوجانبه، از کمک و همکاری‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳ - ۱۷:۶
Background image

دیدار مولوی محمد یعقوب مجاهد سرپرست وزارت دفاع ملی با سفیر عربستان سعودی

سرپرست وزارت دفاع ملی، امروز، در دفتر کاری خود با آقای فیصل طلق البقمی، سفیر شاهی عربستان سعودی مقیم کابل، دیدار کرد.

در این دیدار، سرپرست وزارت دفاع ملی روابط افغانستان و عربستان را. . .

BACK TO NEWS