با اجرای پلان های جدید امنیتی اوضاع امنیتی در فاریاب بهتر خواهد شد

s.mohmand
دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۹ - ۱۵:۳۷
با اجرای پلان های جدید امنیتی اوضاع امنیتی در فاریاب بهتر خواهد شد

سترجنرال محمد یاسین ضیا سرپرست وزارت دفاع ملی و لوی درستیز قوای مسلح برای بررسی اقدامات و فعالیت های نیروهای دفاعی و امنیتی در راس یک هیت بلند پایه امنیتی به ولایت امروز به ولایت فاریاب سفر کرد.

سرپرست وزارت دفاع ملی با «نقیب الله فایق» والی فاریاب، مسوولان ارشد امنیتی دیدار و در باره پلان های جدید امنیتی بحث و گفتگو نمود. همچنان، سترجنرال محمد یاسین ضیا از دستاوردهای و جانفشانی های نیروهای دفاعی و امنیتی در راه دفاع از جان و مال مردم تقدیر و ستایش کرده و هدایت داد تا بیشتر از پیش در راستای فراهم سازی امنیت بهتر به مردم تلاش ورزند.

سرپرست وزارت دفاع ملی تاکید کرد که با اجرای پلان های جدید امنیتی در شمال به خصوص در ولایت فاریاب اوضاع امنیتی بیشتر از پیش بهبود خواهد یافت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۷ - ۱۸:۱۰
Background image

دیدار سرپرست وزارت دفاع ملی با وزیر امور خارجه ایران و هیأت همراه

مولوی محمد یعقوب “مجاهد”، سرپرست وزارت دفاع ملی، امروز در دفتر کاری خود میزبان سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، و هیأت همراه وی بود. 

در این دیدار، سرپرست وزارت دفاع ملی با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۴ - ۱۵:۴۴
Background image

شارژدفير قطر با وزير دفاع امارت اسلامی افغانستان ملاقات نمود

مولوی محمد یعقوب "مجاهد" وزير دفاع ملی ا.ا.ا، امروز در دفتر کاری خود محترم مُردِف القاشوطی، شارژدفير قطر در کابل را به حضور پذیرفت.

ایشان ضمن پایداری روابط دوجانبه، از کمک و همکاری‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳ - ۱۷:۶
Background image

دیدار مولوی محمد یعقوب مجاهد سرپرست وزارت دفاع ملی با سفیر عربستان سعودی

سرپرست وزارت دفاع ملی، امروز، در دفتر کاری خود با آقای فیصل طلق البقمی، سفیر شاهی عربستان سعودی مقیم کابل، دیدار کرد.

در این دیدار، سرپرست وزارت دفاع ملی روابط افغانستان و عربستان را. . .

BACK TO NEWS