فراغت ۲۶۸ تن افسر جوان از اکادمی ملی نظامی حضرت معاذ بن جبل (رض)

web_admin

به تعداد ۲۶۸ تن افسران جوان پس از تکمیل دوره چهار ساله تعلیمات نظامی، امروز، طی مراسم خاص از اکادمی ملی نظامی حضرت معاذ بن جبل (رض) پوهنتون دفاع ملی فارغ شدند. در این مراسم، شماری از اعضای کابینه حکومت، مقامات بلندپایه، مسئولان و منسوبین حضور داشتند.

مسئولان در سخنرانی‌های خود خطاب به فارغان گفتند: «شما کادرهای مسلکی کشور هستید، مسئولیت که برای تان سپرده شده توجه داشته باشید و آن را مطابق مسلک خود به پیش ببرید. تلاش کنید تا برای پیشرفت کشور گام‌های بیشتری بردارید.

به تعلیمات که فرا گرفتید اکتفا نکنید و سایر مسلک را هم بیاموزید، همانگونه که چشم امید ملت شما هستید و مرهم زخم‌های این ملت نیز شما خواهید شد».

در همین حال، این فارغان جدید آمادگی کامل خود را برای خدمت به نظام اسلامی اعلام کردند و مراسم با اهدای تصدیق‌نامه‌ها به آنان خاتمه یافت.