فراغت ۹۹ تن مجاهدین از قوماندانی تعلیمات مشترک محاربوی

web_admin

به تعداد ۹۹ تن مجاهدین قطعات و جزوتام قول اردوی های مرکزی و ساحوی، پس از فراگیری تعلیمات مسلکی از قوماندانی تعلیمات مشترک محاربوی، امروز طی مراسم خاص فارغ گردیدند.

از این میان ۷۸ تن آنان مسلک خنثی سازی ماین مکتب حمایت های محاربوی و ۲۱ تن دیگر مسلک توپچی قوت های محاربوی را به شکل نظری و عملی آموزش دیدند.

مراسم فراغت این مجاهدین با اشتراک ملا عبدالجبار "صدیقی" قوماندان تعلیم و تربیه و دوکتورین، مولوی محمد هاشم "حذیفه" قوماندان تعلمیات مشترک محاربوی، مسؤلان و سایر مجاهدین برگزار شد.

مسؤلان، طی سخنرانی های شان فارغان را ضمن متوجه به وظایف و مسولیت ها، اطاعت از آمرین را یکی از اصول اساسی در نظام اسلامی دانستند و نیز آنان را به اخلاص و صداقت در جریان وظایف شان تاکید ورزیدند.

همچنان، فارغان اطمینان سپردند در هرگونه شرایط آماده ی خدمت گزاری به مردم و نظام اسلامی می باشند. و در پایان برای آنان نیز تصدیق نامه اهدا گردید.