منیره یوسف زاده به صفت معاون وزارت دفاع ملی به کارمندان آن وزارت معرفی گردید

s.mohmand
دوشنبه ۱۳۹۸/۲/۳۰ - ۱۳:۱۷
منيره يوسفزاده د افغانستان ملي دفاع وزارت مرستياله وټاکل شوه

کابل - افغانستان: خانم منیره یوسفزاده که جدیدا به صفت معاون وزارت دفاع ملی در امور تعلیمات و پرسونل تقرر حاصل نموده طی محفل در تالار وزارت دفاع ملی به کارمندان این وزارت معرفی گردید.

در محفل که بدین مناسبت قبل از ظهر امروز تدویر یافته بود، اسدالله خالد سرپرست وزارت دفاع ملی خطاب به حاضرین گفت:"قبلا تعدادی زیادی از دختر خانم ها در صفوف اردوی ملی در بخش های اداری و قطعات خاص به کار گماشته شده بودند اما این اولین بار است که یک دختر خانم در سطح رهبری این وزارت تعین گردیده است".

سرپرست وزارت دفاع ملی افزود:"تقرر خانم یوسفزاده در سمت معاون تعلیمات و پرسونل این وزارت پیامد های مثبت را در خود دارد، خانم یوسفراده درد فراق برادر را که در راه دفاع از وطن شهید گردیده با خود دارد و اطمینان دارم که منحیث یک خواهر درد دیده میتواند مشکلات سربازان شهدای قهرمان اردوی ملی را درک و به حل آن رسیده گی نماید".

آقای خالد به خانم منیره تاکید نمود تا برای مشکلات هر یتیم، بیوه و خانواده های معلولین اردوی ملی توجه جدی نموده و با درایت تمام در حل مشکل آنان رسیده گی نماید. سرپرست وزارت دفاع ملی در جریان سخنان ایشان افزود:"من به توانائی های خانم یوسفزاده باور دارم و باورمندم که وی در این سمت منحیث خواهر درد دیده هر سرباز و مادرمهربان هر یتیم در حل مشکلات شان از هیچ نوع سعی و کوشش دریغ نخواهد کرد".

آقای خالدگفت:"نیرو های اردوی ملی متشکل از فرزاندان نجیب این سرزمین بوده که در راه دفاع از کشور و ایجاد فضای صلح و تامین امنیت در جغرافیای کشور شان بدون تعصبات قومی، زبانی و مذهبی وظیفه مقدس شان را به پیش میبرند".

متعقبا خانم منیره یوسفزاده از اعتماد جلالتماب رئیس جمهور و سرقوماندان اعلی قوای مسلح، سرپرست وزارت دفاع ملی و هیئت رهبری این وزارت که وی را به این سمت گماشته ابراز امتنان نموده افزود:" رسیده گی به خانواده های شهدا و معلولین اردوی ملی از جمله اولویت کارم بوده و مشترک بالای یک طرح کار خواهیم نمود تا میزان تلفات نیرو های اردوی ملی را در میدان نبرد کاهش بدهیم. ما با خانواده های سربازان که در صفوف اردوی ملی شهید شده اند از نزدیک کار خواهیم کرد و در قسمت ایجاد شغل های کوچک آنان را یاری میرسانیم. از روی مسوولیت با خانواده های شهدا و معلولین اردوی ملی دلجوئی خواهیم نمود".

خانم یوسفزاده از نظریات نیک هموطنان ما در شبکه های اجتماعی در رابطه به تقرر خویش ابراز امتنان نموده افزود که نظریات و باور های هموطنانم برای من زمینه انرژی بیشتر کاری را مساعد میسازد.

همچان در قسمت از سخنان شان علاوه نمود " جنسیت مانع کار هیچ کسی شده نمی تواند، وجایب ملی به مرد و زن این سرزمین هردو یکسان تعلق دارد و این وجیبه ملی ما است تا از کشور خویش دفاع نموده ودر آبادانی آن با جرئت کار نمائیم". خانم یوسفزاده وعده سپرد که در مبارزه با فساد در حقوق خانواده های شهدا و معلولین اردوی ملی پیش قدم بوده و در پهلوی آن مسوولیت تعلیمات و آموزش نیرو های اردوی ملی را در چهار چوب پالیسی های وزارت بخوبی انجام خواهد داد. در تاریخ نیرو های دفاعی کشور این اولین بار است که در سطح رهبری این نیرو های یک خانم گماشته میشود و مسوولیت آموزش و تعلیمات نیرو های نظامی را بدوش میگیرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۷ - ۱۸:۱۰
Background image

دیدار سرپرست وزارت دفاع ملی با وزیر امور خارجه ایران و هیأت همراه

مولوی محمد یعقوب “مجاهد”، سرپرست وزارت دفاع ملی، امروز در دفتر کاری خود میزبان سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، و هیأت همراه وی بود. 

در این دیدار، سرپرست وزارت دفاع ملی با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۴ - ۱۵:۴۴
Background image

شارژدفير قطر با وزير دفاع امارت اسلامی افغانستان ملاقات نمود

مولوی محمد یعقوب "مجاهد" وزير دفاع ملی ا.ا.ا، امروز در دفتر کاری خود محترم مُردِف القاشوطی، شارژدفير قطر در کابل را به حضور پذیرفت.

ایشان ضمن پایداری روابط دوجانبه، از کمک و همکاری‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳ - ۱۷:۶
Background image

دیدار مولوی محمد یعقوب مجاهد سرپرست وزارت دفاع ملی با سفیر عربستان سعودی

سرپرست وزارت دفاع ملی، امروز، در دفتر کاری خود با آقای فیصل طلق البقمی، سفیر شاهی عربستان سعودی مقیم کابل، دیدار کرد.

در این دیدار، سرپرست وزارت دفاع ملی روابط افغانستان و عربستان را. . .

BACK TO NEWS