لوی درستیز قوای مسلح و سرپرست وزارت دفاع ملی: وزارت دفاع ملی بخاطر دفاع از جان و مال مردم و خنثی سازی هر نوع پلان و سناریوی شوم دشمن آمادگی قاطعانه دارد 

s.mohmand
شنبه ۱۴۰۰/۱/۷ - ۱۹:۲۲
 لوی درستیز قوای مسلح و سرپرست وزارت دفاع ملی: وزارت دفاع ملی بخاطر دفاع از جان و مال مردم و خنثی سازی هر نوع پلان و سناریوی شوم دشمن آمادگی قاطعانه دارد 

ستر جنرال محمد یاسین “ضیا” لوی درستیز قوای مسلح کشور و سرپرست وزارت دفاع ملی که امروز در کنفرانس خبری مشترک رهبری سکتور دفاعی و امنیتی صحبت می نمود تاکید کرد که نیروهای دفاعی و امنیتی کشور در مقابل هر نوع پلان شوم دشمنان مردم افغانستان آماده مبارزه جدی و قاطعانه هستند و هیچگاهی به دشمن فرصت داده نخواهد شد تا امنیت و نظم عمومی مردم را خدشه دار بسازند. 

همچنان لوی درستیز قوای مسلح کشور و سرپرست وزارت دفاع ملی در پاسخ به پرسشی یک خبرنگار، گفت: نیروهای دفاعی و امنیتی کشور بخاطر تامین امنیت بهتر و پاکسازی ولسوالی بهسود ولایت میدان وردک از وجود گروه های اغتشاش گر و افراد مسلح غیر مسوول که باعث آزار و اذیت مردم شریف محل، تخریب اماکن عمومی و دولتی و مانع ارایه خدمات عامه شده بودند، به این ولسوالی فرستاده شده اند.

لوی درستیز قوای مسلح کشور افزود: نیرو های دفاعی و امنیتی کشور در هماهنگی و قدم به قدم با مردم، متنفذین و بزرگان قومی ولسوالی بهسود اقدامات نظامی خود را در مقابل افراد مسلح غیر مسوول انجام می دهند که باعث رضایت کامل مردم محل از اقدامات نیرو های امنیتی در این ولسوالی شده است. 

لوی درستیز قوای مسلح و سرپرست وزارت دفاع ملی افزود: وزارت دفاع ملی تا این دم بسته های کمکی متعددی را به صد ها خانواده بی بضاعت ولسوالی بهسود مساعدت نموده و این کمک ها ادامه دارد. 
همچنان کار اعمار و ترمیم دوباره ساختمان های ادارات دولتی و عمومی که در نتیجه فعالیت های خرابکارانه افراد مسلح غیر مسوول در این ولسوالی تخریب گردیده اند به زودی آغاز خواهد شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳۱ - ۱۶:۴۱
Background image

سرپرست وزارت دفاع ملی با هیأت ازبکستانی دیدار کرد

الحاج مولوی محمد یعقوب "مجاهد"، سرپرست وزارت دفاع ملی، امروز، در دفتر کاری خود با رئیس استخبارات کشور ازبکستان جنرال کوربونوف باخودير، جنرال مختورف فرخ معاون وی، جنرال خسانوا سليمژون. . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۷ - ۱۸:۱۰
Background image

دیدار سرپرست وزارت دفاع ملی با وزیر امور خارجه ایران و هیأت همراه

مولوی محمد یعقوب “مجاهد”، سرپرست وزارت دفاع ملی، امروز در دفتر کاری خود میزبان سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، و هیأت همراه وی بود. 

در این دیدار، سرپرست وزارت دفاع ملی با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۴ - ۱۵:۴۴
Background image

شارژدفير قطر با وزير دفاع امارت اسلامی افغانستان ملاقات نمود

مولوی محمد یعقوب "مجاهد" وزير دفاع ملی ا.ا.ا، امروز در دفتر کاری خود محترم مُردِف القاشوطی، شارژدفير قطر در کابل را به حضور پذیرفت.

ایشان ضمن پایداری روابط دوجانبه، از کمک و همکاری‌های. . .

BACK TO NEWS