سرپرست وزارت دفاع ملی در فراغت دانشجویان اکادمی افسران جوان اشتراک کرد

s.mohmand
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۴ - ۱۹:۲۰
سرپرست وزارت دفاع ملی در فراغت دانشجویان اکادمی افسران جوان اشتراک کرد

۳۸۴ تن از دانشجویان اکادمی افسران جوان پوهنتون دفاع ملی از چهاردهمین دوره آموزش در بخش های نظامی و ملکی امروز در جریان یک مراسم ویژه فارغ شدند.

در این مراسم مولوی محمد یعقوب “مجاهد” سرپرست وزارت دفاع ملی، شیر محمد عباس “استانکزی” معاون اول وزارت امور خارجه، معاونین و مسولان وزارت خانه های مختلف و تعداد کثیری از مجاهدین اشتراک نموده بودند.

سرپرست وزارت دفاع ملی گفت: شما مدافعین راستین مردم هستید، حفاظت از حاکمیت ملی و مردم شریف کشور بر ما فرض است، در مقابله با دشمن آماده هرنوع دفاع باشید، عزم تان را جزم کنید، در تمام امور نیت تان خاص رضای الله متعال باشد، برای حفاظت از کشور در کنار آموختن قلم استفاده از سلاح را نیز بیاموزید و هر آن کسی که دشمن سعادت افغانستان است دشمن همه ی ما است و همه باهم آن را شکست می دهیم تا به مردم خود صلح و صفا را به ارمغان بیاوریم.

در همین حال معاون اول وزارت امور خارجه گفت: ما بدون تکبر و غرور به پیروزی ها خود افتخار می کنیم، ما باید یک لحظه غفلت نکنیم و مسولیت های خود را به وجه احسن ادا نماییم.

او همچنان افزود؛ ما همه مردم را به یک چشم می بینیم و بنام قوم کسی را نمی شناسیم، از همه بیشتر مردم خود را بنام یک افغان می شناسیم و برای خدمت به مردم و وحدت ملی تلاش می کنیم.

و نیز در ادامه گفت: شما مجاهدین هستید که تمامیت ارضی و سرحدات امن هستند و یک بار دیگر به افغان هایی که در خارج از کشور هستند صدا می زنیم که به کشور برگردند ما محافظ جان، مال و عزت شان می باشیم.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۷ - ۱۸:۱۰
Background image

دیدار سرپرست وزارت دفاع ملی با وزیر امور خارجه ایران و هیأت همراه

مولوی محمد یعقوب “مجاهد”، سرپرست وزارت دفاع ملی، امروز در دفتر کاری خود میزبان سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، و هیأت همراه وی بود. 

در این دیدار، سرپرست وزارت دفاع ملی با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۴ - ۱۵:۴۴
Background image

شارژدفير قطر با وزير دفاع امارت اسلامی افغانستان ملاقات نمود

مولوی محمد یعقوب "مجاهد" وزير دفاع ملی ا.ا.ا، امروز در دفتر کاری خود محترم مُردِف القاشوطی، شارژدفير قطر در کابل را به حضور پذیرفت.

ایشان ضمن پایداری روابط دوجانبه، از کمک و همکاری‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳ - ۱۷:۶
Background image

دیدار مولوی محمد یعقوب مجاهد سرپرست وزارت دفاع ملی با سفیر عربستان سعودی

سرپرست وزارت دفاع ملی، امروز، در دفتر کاری خود با آقای فیصل طلق البقمی، سفیر شاهی عربستان سعودی مقیم کابل، دیدار کرد.

در این دیدار، سرپرست وزارت دفاع ملی روابط افغانستان و عربستان را. . .

BACK TO NEWS