سرپرست وزارت دفاع ملی با علما، بزرگان اقوام و متنفذین ولایت پکتیا دیدار نمود

s.mohmand
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۹ - ۲۱:۵۵
 سرپرست وزارت دفاع ملی با علما، بزرگان اقوام و متنفذین ولایت پکتیا دیدار نمود

سترجنرال بسم الله محمدی سرپرست وزارت دفاع ملی امروز در سفر به قول اردوی ۲۰۳ تندر ضمن تجلیل «عید سرباز» همراه با نیروهای دفاعی وامنیتی؛ با بزرگان اقوام، متنفذین و علمای جید این ولایت دیدار نمود.

در این دیدار بزرگان ولایت پکتیا مشکلات موجوده امنیتی را مطرح نمودند که سرپرست وزارت دفاع ملی با استماع مشکلات آنان به مسولین مربوطه در جهت رحل و رفع آن هدایات لازم سپردند.

هم چنان، سرپرست وزارت دفاع ملی از حمایت های همه جانبه و صادقانه علما و بزرگان اقوام از مبارزه برحق نیروهای دفاعی و امنیتی قدردانی نموده گفت: جنگ ما برای تامین صلح و ثبات در کشور است و اراده قاطع برای محو و ریشه کن ساختن بنیاد های تروریزم در کشور داریم.

در همین حال علما و بزرگان قوم این ولایت هر کدام با مشروع دانستن مبارزه نیروهای دفاعی و امنیتی حمایت همه جانبه خود را از نیروهای دفاعی و امنیتی اعلام نمودند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۷ - ۱۸:۱۰
Background image

دیدار سرپرست وزارت دفاع ملی با وزیر امور خارجه ایران و هیأت همراه

مولوی محمد یعقوب “مجاهد”، سرپرست وزارت دفاع ملی، امروز در دفتر کاری خود میزبان سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، و هیأت همراه وی بود. 

در این دیدار، سرپرست وزارت دفاع ملی با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۴ - ۱۵:۴۴
Background image

شارژدفير قطر با وزير دفاع امارت اسلامی افغانستان ملاقات نمود

مولوی محمد یعقوب "مجاهد" وزير دفاع ملی ا.ا.ا، امروز در دفتر کاری خود محترم مُردِف القاشوطی، شارژدفير قطر در کابل را به حضور پذیرفت.

ایشان ضمن پایداری روابط دوجانبه، از کمک و همکاری‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳ - ۱۷:۶
Background image

دیدار مولوی محمد یعقوب مجاهد سرپرست وزارت دفاع ملی با سفیر عربستان سعودی

سرپرست وزارت دفاع ملی، امروز، در دفتر کاری خود با آقای فیصل طلق البقمی، سفیر شاهی عربستان سعودی مقیم کابل، دیدار کرد.

در این دیدار، سرپرست وزارت دفاع ملی روابط افغانستان و عربستان را. . .

BACK TO NEWS